Home

Welkom op de website van Kockie

Welkom op de website van Kockie.

Voor mensen die mij nog niet kennen, wil ik me even voorstellen. Ik ben Maarten Kock, getrouwd met Yvette van der Heijden en samen hebben we 3 kinderen. De oudste is Joep, de middelste is Bart en de jongste is Tim. We wonen op een mooi plekje  in de Vinkebruuk (Zeddam) op een voormalige boerderij in "the middle of nowhere".

Ik werk al een aantal jaren bij dierenartsenpraktijk Doetinchem-Zeddam, waar ik de geneeskunde van de gezelschapsdieren bedrijf op de kliniek in Doetinchem. Verder heb ik nog een aantal hobbies, die elders op deze site te vinden zijn en beheer ik het ecologieforum. Een forum over "ecologie en energie" of zoals iemand het daar al eens zei: "We bespreken de wereldproblemen, maar je kunt ook bij ons terecht als je wilt weten hoe je het best een blok hout in brand steekt" Daar kunt u ook terecht voor artikelen van de uitvinder van de Batch Rocket (Stove) Peter van den Berg. Hij heeft een prachtige verbrandingskamer ontwikkeld die de weg naar vele (massa) kachels aan het vinden is.


 ©Rob Houdkamp

Afgelopen Pasen ben ik tijdens een opvoering van Jesus Christ Superstar door MPG (Musical Producties Gaanderen) aangestoken door het musicalvirus. Ik heb me daar aangemeld en ik ben bij deze prachtige club toegelaten. Ik mag daar meedoen aan de musical Sweeney Todd. Na een auditie is mij zelfs een rol toegekend, ik mag de rol van Jonas Fogg vertolken in Sweeney Todd; de directeur van het gekkenhuis meer doet dan de geestelijke verzorging van zijn "kinderen".

Een kort woordje over Sweeney Todd: Stephen Sondheim levert met dit meesterwerk zonder meer de meest bloederige musical aller tijden af. Muzikaal virtuoos, geweldige karakters geplaatst in Londen, begin 19e eeuw, spanning en sensatie, zelfs liefde te midden van al die somberheid; maar vooral ook veel, heel veel bloed. Benjamin Barker keert terug naar Fleetstreet om wraak te nemen op de ‘hoge heren’ die hem zijn geluk hebben afgenomen. Hij neemt zijn oude scheermessen weer ter hand om deze mannen te soigneren, maar ook om hen op brute wijze van het leven te beroven.

Wees niet bang, het stuk heeft ook heel veel humor!

Wij spelen deze prachtige productie op 19 en 20 mei in schouwburg Amphion te Doetinchem, voor de 2e keer beste schouwburg van het jaar!!

Hoe mooi is het om daar je avondje theater te beleven?

Kaartjes bestellen??  Hieronder de link!
https://www.amphion.nl/programma/sweeney-todd-mpg/

Ik hoop velen van jullie daar te zien!

 Foto ©Rob Houdkamp


 

Veel plezier op deze site. Als u een bericht wilt sturen, dan kan dat via het contactformulier. (het contactformulier heeft in april/mei niet gefunctioneerd. Excuses daarvoor. Er is nu een alternatief formulier geinstalleerd dat gelukkig wel werkt!

Helaas zit er een storing in het contactformulier.... er wordt aan gewerkt